خواص چای به
- سلامت قلب و عروق
- تقویت موها
- سلامت دستگاه گوارش
- افزایش سیستم ایمنی بدن
- کاهش فشار خون و کلسترول
- مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا
- مبارزه با سرطان
- کاهش وزن
- درمان زخم معده
- سلامت پوست
- کاهش استرس و اضطراب
- سلامت چشمی
45
نفر در حال مشاهده محصول هستند
- تضمین اصالت و کیفیت کالا
- ارسال با پست پیشتاز
- تضمین کمترین قیمت
- پشتیبانی ۲۴ ساعته
دسته: گیاهان دارویی
قیمت محصول:
قیمت از 29,000 تومان
پرداخت درب منزل
بعد از دریافت سفارش
تضمین قیمت محصولات
کمترین قیمت در سطح اینترنت
امکان مرجوع کردن سفارش
در صورت عدم رضایت
تضمین کیفیت و اصالت
فروش مستقیم از شرکت
ارسال سریع سفارشات
با پست پیشتاز
توضیحات
امروزه با افزایش بیماریهای مختلف، بسیاری از مردم به جای استفاده از داروهای شیمیایی، به مواد طبیعی روی آوردهاند. یکی از این مواد طبیعی، چای به است که در طب سنتی به عنوان یک دمنوش مفید برای انواع بیماریها توصیه میشود.
خواص تغذیهای میوه به
میوه به دارای مواد مغذی زیادی از قبیل ویتامینهای گروه B و C، فیبرها، کربوهیدراتها و مواد معدنی مانند سدیم، آهن، روی، کلسیم، منیزیم، فسفر و اسید فولیک است. بسیاری از این خواص در چای به نیز یافت میشوند.
خواص چای به
سلامت قلب و عروق:
ترکیبات پکتین موجود در چای به، از لخته شدن خون جلوگیری کرده و به بهبود جریان خون کمک میکند.
فلاونوئیدهای موجود در این چای نیز از بروز بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری میکنند.
دوران بارداری:
ویتامینهای گروه B موجود در چای به، به تقویت دیوارههای رحم کمک کرده و از سقط جنین جلوگیری میکنند.
این چای میتواند تهوع و استفراغهای دوران بارداری را کاهش دهد.
تقویت موها:
چای به به تقویت ریشه موها کمک کرده و از ریزش آنها جلوگیری میکند.
سلامت دستگاه گوارش:
فیبر موجود در چای به، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، جلوگیری از تنبلی روده و درمان ورم معده کمک میکند.
این چای همچنین به هضم غذا و از بین بردن سموم بدن کمک میکند.
افزایش سیستم ایمنی بدن:
ویتامین C موجود در چای به، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و خاصیت ضد التهابی دارد.
کاهش فشار خون و کلسترول:
پتاسیم موجود در این چای، فشار خون را تنظیم و کلسترول بد خون را کاهش میدهد.
مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا:
پلی فنولهای موجود در چای به، خاصیت ضد ویروسی دارند و از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا پیشگیری میکنند.
مبارزه با سرطان:
آنتیاکسیدانهای موجود در چای به، با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده و از پیشرفت سلولهای سرطانی جلوگیری میکنند.
کاهش وزن:
مصرف چای به در رژیم غذایی میتواند به کاهش وزن کمک کند.
درمان زخم معده:
این چای با باکتری اچ پیلوری مبارزه کرده و زخمهای معده را درمان میکند.
سلامت پوست:
آنتیاکسیدانهای موجود در چای به، بافتهای آسیب دیده پوست را ترمیم کرده و از پیری زودرس جلوگیری میکنند.
کاهش استرس و اضطراب:
این چای خاصیت آرامشبخش داشته و به کاهش استرس و اضطراب کمک میکند.
سلامت چشمی:
ویتامینهای گروه B و مواد معدنی مانند روی و پتاسیم، به بهبود بینایی و وضوح دید کمک میکنند.
عوارض مصرف چای به
این چای دارای طبع گرم است و مصرف بیرویه آن ممکن است برای افراد گرم مزاج مشکلساز باشد. همچنین، دانههای میوه به، سمی و آلرژیزا هستند و نباید در تهیه چای مورد استفاده قرار گیرند. برخی افراد نیز ممکن است به این چای آلرژی داشته باشند و دچار مشکلات تنفسی شوند.
روش تهیه چای به
مرحله اول:
میوه به را پوست بکنید و سپس با استفاده از رنده بزرگ، خرد کنید.
بههای رنده شده را در سینی بزرگی قرار دهید و در محلی خشک و خنک نگهداری کنید تا خشک شوند و تغییر رنگ دهند.
مرحله دوم:
بههای خشک شده را با شعله ملایم تفت دهید، به طور مرتب هم بزنید تا نسوزند.
مرحله سوم:
مقداری از بههای تفت داده شده (به ازای هر نفر یک قاشق مرباخوری) را در قوری شیشهای یا چینی بریزید.
میتوانید مقداری هل و چوب دارچین به آن اضافه کنید.
روی این ترکیبات آب جوش ریخته و با شعله ملایم دم کنید.
مقدار مصرف چای به
مصرف یک تا سه فنجان از این چای در طول روز توصیه میشود. زیادهروی در مصرف این چای ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد.
اطلاعات بیشتر
حجم 1 لیتر | 1 کارتن (12عددی) |
180 گرم , 320 گرم , 80 گرم |
---|
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چای به” لغو پاسخ
محصولات مرتبط
آویشن کوهی
قیمت از 41,000 تومان
اسپند نخودی با پوست
قیمت از 35,000 تومان
به لیمو
قیمت از 41,000 تومان
پودر جوانه گندم
قیمت از 36,000 تومان
پودر سدر
قیمت از 17,000 تومان
پونه کوهی
قیمت از 30,000 تومان
خرگوشک (ماهور)
قیمت از 30,000 تومان
دم اسبی
قیمت از 30,000 تومان
نقد و بررسیها
حذف فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.